LA CASA ENTORN COM ARRIBAR-HI TARIFES RESERVES
Sant Daniel i les fonts
Can Roura es troba a la Vall de Sant Daniel, un indret tranquil, rodejat de camps i bosc de ribera. Un lloc idoni per passejar, descobrir i recórrer la gran quantitat de fonts que s’hi troben: la font del Bisbe, d’en Fita, dels Lleons, la font del Ferro...
Cales i pobles de la costa
Algunes, a tan sols 30 minuts. Des del Parc Natural del Cap de Creus fins a Sant Martí d’Empúries, les Illes Medes, les cales de Begur, Tossa de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Lloret i Blanes.
Barcelona a menys de 100 km.

I també:
L’estany de Banyoles a tan sols 15 minuts.
Besalú, Hostalets d’en Bas, Castellfollit de la Roca o els poblets d’Oix i Beget.
El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. I la possibilitat de fer una sortida o pujar a alguns dels pics del Pireneu d’Ull de Ter o de la Vall de Núria.
Barri Vell de Girona
Can Roura permet combinar el confort i la tranquil·litat de l’entorn natural amb la descoberta de la ciutat de Girona. Cal destacar la Catedral, els Banys Àrabs, el Call Jueu, les cases del riu Onyar...
Itineraris a peu, rutes de BTT i vies verdes
Per als amants de l’esport i la natura és un bon punt de partida per fer algunes excursions fins a Sant Miquel o al Santuari dels Àngels.
Proximitat a les vies verdes (ruta del carrilet Olot-Girona i la ruta de la via del tren Girona-St Feliu) que permeten anar d’arran de mar fins al Pirineu, tot passant per la ciutat de Girona.
      Can Roura - Sant Daniel (Girona) - reserves@canrouragirona.com